Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση εφ' όλης της ύλης είχε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή το μεσημέρι της Τρίτης 12 Ιανουαρίου 2016.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν, η καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τον Δήμο Αχαρνών που αγγίζουν τα 5,4 εκατομμύρια ευρώ και θα δώσουν μια σημαντική οικονομική "ανάσα" στον Δήμο. Σύμφωνα με τον κ. Υπουργό το θέμα των ληξιπρόθεσμων οφειλών βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα για το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.



Στη συζήτηση με τον κ. Υπουργό, ο Δήμαρχος Αχαρνών έθεσε το θέμα της προκήρυξης μέσω ΑΣΕΠ εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Αχαρνών που εκκρεμεί από το 2007. Παρ' ολο που τα τελικά αποτελέσματα της προκήρυξης έχουν εκδοθεί από, εντούτοις μόνο 37 από τα 108 άτομα της προκήρυξης έχουν προσληφθεί.

Τέλος ζητήθηκε από τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό η παρέμβαση του Υπουργού για το θέμα της αποπεράτωσης του υπό ανέγερση Κοινοτικού Κτιρίου στους Θρακομακεδόνες.
 
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός