Υποδομές και Συγκοινωνία στη συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών


Σύσκεψη για τα προβλήματα υποδομών και συγκοινωνιών που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αχαρνών πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου 2016.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη για όλα τα τρέχοντα προβλήματα των Αχαρνών σε θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου του.


Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών η αντιπλημμυρική θωράκιση είναι μείζον ζήτημα για τις Αχαρνές καθώς πέρα από υποδομές και περιουσίες, σε κάθε νεροποντή κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών ζήτησε την κατασκευή νέων σχολικών μονάδων, με δεδομένο πως η μαθητική κοινότητα των Αχαρνών αριθμεί πάνω από 20.000 μέλη, έθιξε το θέμα των υπερ-τοπικών χρήσεων στις Αχαρνές, ενώ εκτενής αναφορά έγινε και στο συγκοινωνιακό δίκτυο.
Ο Υπουργός Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κ. Σπίρτζης τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμο Αχαρνών και βούλησή του είναι να εξευρεθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τον Δήμαρχο Αχαρνών.

Ο κ. Σπίρτζης ανακοίνωσε επίσης πως θα δημιουργηθούν τοπικά δρομολόγια λεωφορείων σε συνεργασία με τον Δήμο Αχαρνών, τα οποία θα συνδέονται με τα μέσα σταθερής τροχιάς, ώστε να εξυπηρετούνται οι δημότες από κάθε γωνιά της πόλης.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κ. Δέδες και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός