Ανθοκομική έκθεση Αχαρνών 2016

 
Η Ανθοκομική Έκθεση Αχαρνών ανοίγει τις "πύλες" στις 27 Μαΐου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 5 Ιουνίου 2016. Στον φιλόξενο χώρο της πλατείας Αριστοτέλους στους Θρακομακεδόνες, στους πρόποδες της Πάρνηθας, στην φετινή Ανθοκομική Έκθεση θα συμμετάσχουν πάνω από 30 εκθέτες από το χώρο της Αγροκαλλιέργειας και της Ανθοκομίας. Τις ημέρες λειτουργίας της Ανθοκομικής Έκθεσης Αχαρνών, στο Ανοιχτό Θέατρο της πλατείας, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις κ.ά.

Παράλληλα θα λειτουργήσει έκθεση βιβλίου ενώ στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί περίπτερο του Δήμου Αχαρνών με δημιουργική απασχόληση παιδιών. Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 στις 20:00.
Για την ενημέρωση εκθετών και επισκεπτών έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα www.acharnesanthokomiki.gr όπου παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία της έκθεσης, πληροφορίες πρόσβασης και στάθμευσης, ενώ θα αναρτηθεί και το - υπό διαμόρφωση - πρόγραμμα πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.Πρόσκληση για τα επίσημα εγκαίνια στις 28/5/2016


Η αφίσα της Ανθοκομικής Έκθεσης
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός