Η έκθεση ''Ανακύκλωση και Τέχνη'' στον Δήμο Αχαρνών

O Δήμος Αχαρνών στα πλαίσια των περιβαλλοντικών δράσεων διοργανώνει την έκθεση "Ανακύκλωση και Τέχνη" του Χρήστου Κοντόπουλου από την Παρασκευή 27 Μαΐου έως την Κυριακή 5 Ιουνίου στην αίθουσα εκθέσεων στο Δημαρχείο Αχαρνών.
Ο κ. Κοντόπουλος κατασκευάζει διακοσμητικά αντικείμενα από ανακυκλώσιμα υλικά και από το 2012 έχει πραγματοποιήσει εκθέσεις στους Δήμους, Ερέτριας, Παλαιού Φαλήρου, Ιλίου, Ηρακλείου, Πεύκης, Χαλκίδας, Περιστερίου, Χαλκίδας, Ψαχνών Ευβοίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού καθώς και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα. Η επιτυχία σε όλες τις εκθέσεις ήταν πολύ μεγάλη, με τη συμμετοχή μαθητών, δασκάλων και ιδιωτών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από κάθε έκθεση τα αντικείμενα - εκθέματα χαρίζονται, στα σχολεία που επισκέπτονται την έκθεση για να διακοσμήσουν τους χώρους τους ή στον οικείο Δήμο για την διακόσμηση αιθουσών, προθαλάμων κ.ά. Η ξενάγηση των μαθητών και δασκάλων στην έκθεση, γίνεται από τον κ. Κοντόπουλο και μετατρέπεται σε ένα "μάθημα" ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση και για το πώς τα "περιττά" αντικείμενα και υλικά μπορούν να μετατραπούν σε έργα τέχνης ή σε λειτουργικά αντικείμενα καθημερινότητας.
Η έκθεση θα λειτουργεί τις πρωινές ώρες και τα σχολεία που επιθυμούν να την επισκεφτούν θα πρέπει να το δηλώσουν στο τηλέφωνο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: 213 2072 509. Περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις και τα έργα του κ. Κοντόπουλου στο www.anakyklosikaitexnh.gr.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός