Άμεση η αντίδραση του Δήμου Αχαρνών στην πυρκαγιά στη περιοχή Πλάτωνα

Άμεση ήταν η αντίδραση και η συμμετοχή της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών στην κατάσβεση της πυρκαγιάς του εκδηλώθηκε την Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016 τα ξημερώματα στην περιοχή Πλάτωνα στις Αχαρνές.

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην ευρύτερη περιοχή, είχαν σαν αποτέλεσμα η πυρκαγιά να επεκταθεί πολύ γρήγορα προς την δασική περιοχή της Δροσούπολης στον Δήμο Άνω Λιοσίων.
Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αχαρνών, συμμετείχε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς με δυο υδροφόρα οχήματα και ένα πυροσβεστικό όχημα, συνεπικουρώντας το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μόλις η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αχαρνών ανέλαβε την κατάσβεση μικροεστιών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, είχαν άμεση και διαρκή επικοινωνία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τον Δήμο Φυλής και τον Σύνδεσμο Πάρνηθας, ώστε τα οχήματα και το προσωπικό του Δήμου Αχαρνών να συνδράμουν αποτελεσματικά, στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, στην προστασία των κατοίκων και των περιουσιών τους καθώς και στην αποφυγή επέκτασης της πυρκαγιάς προς τον ορεινό όγκο της Πάρνηθας.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός