Με κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια ο εορτασμός της Παναγίας Σουμελά στον Δήμο Αχαρνών

Με κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Κοίμησης της Θεοτόκου στο Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Σουμελά στις Αχαρνές, το οποίοι λειτουργεί σύμφωνα με το Ιουλιανό ("παλαιό") ημερολόγιο.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Μεθεόρτιος Αρχιερατικός Εσπερινός και η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, πολλών επισήμων και πλήθος πιστών.

Μετά το πέρας των λατρευτικών εκδηλώσεων ακολούθησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που επιμελήθηκε η Εύξεινος Λέσχη Αχαρνών & Αττικής "ο Καπετάν Ευκλείδης".

Στις λατρευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιώργος Σταύρου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θεόδωρος Συρινίδης και Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδη. Οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών: Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας και Επενδυτική Αχαρνών – που είχε αναλάβει και τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για το πανηγύρι της Παναγίας Σουμελά – κ. Ηλίας Τσουκαλάς.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Δύναμη" και δημοτικό σύμβουλος Αχαρνών κ. Παναγιώτης Γρηγοριάδης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτική Σύμβουλος κα Όλγα Ποιμενίδου, επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ευρώπη Κοσμίδη και ο τοπικός σύμβουλος Αχαρνών κ. Μιχάλης Τσορπατσίδης.







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός