Διορισμός υπαλλήλων από την προκήρυξη του 2008


Την εβδομάδα των Χριστουγέννων ορκίστηκαν οι πρώτοι υπάλληλοι που διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις του Δήμου Αχαρνών οι οποίοι είχαν επιτύχει στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ του Δήμου Αχαρνών από το 2008.
Πρόκειται για υπαλλήλους που θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Καθαριότητα του Δήμου Αχαρνών σε ειδικότητες Οδηγών απορριμματοφόρων και εργατών καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων.
Την ορκωμοσία των υπαλλήλων που αναλαμβάνουν υπηρεσία σε μια από τις πιο κρίσιμες Διευθύνσεις του Δήμου Αχαρνών έκανε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητα και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κου Θοδωρή Συρινίδη και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών καλωσόρισε τους νέο-διορισθέντες υπαλλήλους και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στον Δήμο Αχαρνών, τονίζοντας ότι ο δήμος θα ενισχυθεί σημαντικά από τις υπηρεσίες τους και δήλωσε τα εξής:
"Το γεγονός ότι καταφέραμε και ξεπεράσαμε γραφειοκρατικά εμπόδια και την αδράνεια του παρελθόντος και ενεργοποιήσαμε την προκήρυξη του Δήμου Αχαρνών που παραμένει αδρανή από το 2008 ισοδυναμεί με έναν μικρό άθλο.
Αν και ο Δήμος Αχαρνών βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Οικονομικού Παρατηρητήριου, εντούτοις η λειτουργία των υπηρεσιών και η εξέλιξη του δήμου δεν πρέπει υπονομεύεται. Ο Δήμος Αχαρνών ως 4ος πολυπληθέστερος δήμος της Αττικής, εξακολουθεί και έχει μεγάλες ανάγκες σε προσωπικό και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ που έχει ολοκληρωθεί από το 2008 θα μας δώσει λύσεις σε κρίσιμες ειδικότητες
".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός