Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με το ΔΣ του Συλλόγου της Μπόσκιζας

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μπόσκιζας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Ο κ. Κασσαβός υποδέχθηκε το νέο-εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο Αχαρνών και ενημερώθηκε για τις δράσεις του συλλόγου με σκοπό τον εξωραϊσμό και την αναβάθμιση της περιοχής, αλλά και για την ενεργοποίηση των κατοίκων και εγγραφή νέων μελών.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δώρισαν στον Δήμαρχο Αχαρνών μια τιμητική πλακέτα καθώς και το ημερολόγιο 2017 του Συλλόγου και δήλωσαν την βούληση τους να συνεργαστούν με τις υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών και τη δημοτική αρχή για την ολοκλήρωση μικρών ή/και μεγάλων παρεμβάσεων στην περιοχή της Μπόσκιζας.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους και δήλωσε πως τόσο ό ίδιος όσο και οι πολιτικοί προϊστάμενοι των υπηρεσιών του δήμου θα είναι διαθέσιμοι και αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που αναβαθμίζει τη ζωή στις γειτονιές του Δήμου Αχαρνών δηλώντας τα εξής:
"Οι τοπικοί σύλλογοι στις διάφορες περιοχές του Δήμου Αχαρνών πρέπει να αποτελέσουν πόλο έλξης των κατοίκων και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε οι σύλλογοι αυτοί να μετατραπούν σε ενεργούς πυρήνες για τον εξωραϊσμό και την εξέλιξη των περιοχών".
Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου της Μπόσκιζας που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίας είναι οι: Κιοκπάσογλου Σταύρος – Σπύρος, Πρόεδρος, Χαραλάμπους Χρήστος, Αντιπρόεδρος, Κολλύρης Ηλίας, Γραμματέας, Κόνιαρης Παναγιώτης, Ταμίας και τα μέλη, Τζερεμές Κων/νος, Βάσιλας Κων/νος και Πάγγος Κων/νος.



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός