Εστία αλληλεγγύης & ανθρωπιάς η ΑΡΩΓΗ στο διήμερο φιλανθρωπικό Bazzar


Το Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ" διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το φιλανθρωπικό Bazzar, μετατρέποντας τον χώρο του κέντρου σε μια φιλόξενη εστία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Το Χριστουγεννιάτικο Bazzar, πραγματοποιήθηκε το διήμερο 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016 και πλήθος κόσμου το επισκέφθηκε και προμηθεύτηκε Χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και άλλα αντικείμενα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο, τους σκοπούς και τις δράσεις της ΑΡΩΓΗΣ.
Το διήμερο Bazzar της ΑΡΩΓΗΣ ολοκληρώθηκε με μια όμορφη γιορτή, με κέφι και χορό από τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ υπό τους ήχους της ορχήστρας της ΔΗΚΕΑ.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίηση του, τόσο για την διοργάνωση του Bazzar, από τα παιδιά, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΩΓΗΣ και τον Σύλλογο Γονέων των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ, όσο και για τη συμμετοχή των συμπολιτών που "αγκάλιασαν"  για μια ακόμη χρονιά αυτή την δράση της ΑΡΩΓΗΣ, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξη τους σε μια τόσο σπουδαία και σημαντική κοινωνική δομή του Δήμου Αχαρνών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός