Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υπουργό Εσωτερικών


Με αντικείμενο το υπό διαμόρφωση Σχέδιο Οικονομικής Εξυγίανσης του Δήμου Αχαρνών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών ενημέρωσε τον νέο-ορισθέντα Υπουργό Εσωτερικών σχετικά με την εξέλιξη των τεχνικών εργασιών σύνταξης του Σχέδιου Οικονομικής Εξυγίανσης, τονίζοντας ότι ο Δήμος Αχαρνών δεν μπορεί να επωμιστεί συνέπειες και βάρη που "υπονομεύουν", την εκτέλεση έργων υποδομών, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών.
Στη συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον Υπουργό Εσωτερικών, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, η Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου Αχαρνών κα Ειρήνη Λέκκα και ο Σύμβουλος του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μαρίνος Ρουσιάς.
Η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη εντάσσεται σε μια σειρά επαφών και συναντήσεων του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού με αντικείμενο την πολιτική προσέγγιση του Σχεδίου Οικονομικής Εξυγίανσης, η οποία θα αποτελέσει τη βάση της τεχνικής επεξεργασίας των οικονομικών στοιχείων του Δήμου Αχαρνών και της σύνταξης του Σχεδίου Οικονομικής Εξυγίανσης.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρόσκληση του Δημάρχου Αχαρνών προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την κατάθεση των προτάσεων τους για το Σχέδιο Οικονομικής Εξυγίανσης.
Καθώς επίσης και της συνάντησης του Δημάρχου Αχαρνών με τους επικεφαλής των παρατάξεων που προσήλθαν, με σκοπό να προαχθεί ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος, ώστε το Σχέδιο Οικονομικής Εξυγίανσης να είναι ρεαλιστικό και αποτελεσματικό.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Νοεμβρίου 2016, "Ο Δήμος Αχαρνών δεν μπορεί να συναινέσει στη λήψη επιβαρυντικών μέτρων για τους δημότες και τις υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών. Δεν μπορεί να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο μια πόλη που στερείται σημαντικών έργων υποδομής και έχει να αντιμετωπίσει μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και ανισότητες".



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός