Στους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ με κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ο Δήμαρχος Αχαρνών

Στους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ βρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός μαζί με κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να γίνει αποτίμηση της κατάστασης που επικρατεί στις περιοχές αυτές και να βρεθούν από κοινού τρόποι, ώστε να συνδράμει ο Δήμος Αχαρνών στο επιχειρησιακό έργο της ΕΛ.ΑΣ.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρή Συρινίδη και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας κ. Στέργιο Πεδιαδίτη, επισκέφτηκαν γειτονιές και ρέματα στις περιοχές των καταυλισμών των ΡΟΜΑ σε Αυλίζα και Αγία Σωτήρα.
Επικεφαλής της Αστυνομικής συνοδείας ήταν οι Αστυνομικοί Διευθυντές Δυτικής Αττικής κ.κ. Μανώλης Δασκαλάκης και Γεώργιος Πουλογιαννόπουλος με τη υποστήριξη Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ).
Με αφορμή την επίσκεψη στους καταυλισμούς των ΡΟΜΑ ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Οι υπηρεσίες και τα μέσα που  διαθέτει ο Δήμος Αχαρνών είναι πάντα διαθέσιμα, ώστε να συνδράμουμε στο επιχειρησιακό έργο της ΕΛ.ΑΣ, σε κάθε περιοχή του Δήμου Αχαρνών. 
Απώτερος σκοπός όλων μας είναι η επιβολή του νόμου χωρίς την εφαρμογή οριζόντιων δράσεων που αδικούν πολίτες που δεν έχουν σχέση με παραβατικές συμπεριφορές, αλλά με κάθετες ενέργειες που έχουν σαν σκοπό να πλήξουν τους παραβατικούς και αυτούς που δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία και τις δομές της πόλης.
Ο αγώνας κατά της παραβατικότητας στον Δήμο Αχαρνών είναι διαρκής και πολυσύνθετος. Στη δύσκολη αυτή διαδικασία πέρα από τη συνεχή συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ. προτάσσουμε την αποφασιστικότητά μας και την επιμονή μας  για να έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός