Διανομή φαγητού από την ΕΛ.ΑΣ και το Δήμο Αχαρνών ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η ΕΛ.ΑΣ μέσω του Αρχηγείου της διέθεσε στον Δήμο Αχαρνών πάνω από 100 μερίδες φαγητού για του καταγεγραμμένους εξυπηρετούμενους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.
Οι μερίδες φαγητού παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών από κλιμάκιο του ΑΤ Αχαρνών παρουσία του Διοικητή κ. Γιώργου Μπουτζαρέλη, του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κας Ελένης Σαχσανίδου και στη συνέχεια ακολούθησε η διανομή των μερίδων φαγητού στους δικαιούχους από τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.
Με αφορμή την προσφορά μερίδων φαγητού από την ΕΛ.ΑΣ ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε: "Η Ελληνική Αστυνομία αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την κοινωνική της ευαισθησία, προσφέροντας σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μερίδες φαγητού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα που δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία του για τον Δήμο Αχαρνών και ειδικότερα για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που διαμένουν στην πόλη μας. Οι πράξεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητες και επωφελείς"




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός