Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών έκοψαν την πίτα τους για το 2017

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών έκοψαν και φέτος την πίτα τους σε μια όμορφη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κου Γιάννη Κασσαβού, των μελών από  όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, των εργαζομένων και της Διοίκησης της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, καθώς και εκπρόσωπων της δημοτικής αρχής.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχήθηκε στα μέλη των ΚΑΠΗ, Υγεία και κάθε Ευτυχία σε αυτούς και τις οικογένειές τους, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόοδο που σημειώνεται στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών και αφορά στη λειτουργία, τις δράσεις δημιουργικής απασχόλησης και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται,  χάρη στις προσπάθειες της Διοίκησης και των εργαζομένων στη ΔΗΦΑ, αλλά και την ανταπόκριση των μελών των ΚΑΠΗ.
Ειδικά για τους εργαζομένους και τους επιστημονικούς συνεργάτες της ΔΗ.Φ.Α, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους στα μέλη των ΚΑΠΗ, ανέφερε ότι οι προσπάθειες τους ξεπερνούν τα όρια του επαγγελματισμού καθώς έχουν αποκτήσει σχεδόν προσωπικές σχέσεις με τα μέλη των ΚΑΠΗ, μετατρέποντας την εργασία τους σε λειτούργημα.
Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών εκτός από τις δικές του ευχές προς τα μέλη, ανάφερε ότι βασικός στόχος της Διοίκησης είναι η ΔΗ.Φ.Α. να παρέχει τις υπηρεσίες που αξίζουν και δικαιούνται τα μέλη των ΚΑΠΗ, είτε αυτές (οι υπηρεσίες) αφορούν τη διασκέδαση και ψυχαγωγία τους, είτε την Υγεία τους, είτε τη δημιουργική απασχόλησή τους.

Ακολούθησε κλήρωση με πολλές εκπλήξεις για τα μέλη των ΚΑΠΗ και τους εργαζομένους, ενώ στη συνέχεια τα μέλη των ΚΑΠΗ έστησαν ένα όμορφο γλέντι με πολύ κέφι και χορό.

Στην κοπή της πίτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης, Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδου καθώς και οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών: ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας, Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης,  Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου και ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου. Επίσης η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κα Χρύσα Δουρίδα, ο Δημοτικός Σύμβουλός κ. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος καθώς και πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Αχαρνών.






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός