Εμβολιασμός σε ανασφάλιστα παιδιά του Δήμου Αχαρνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, η 10η φάση του προγράμματος: "Εμβολιάζουμε: παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα", που πραγματοποίησε το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. "Αποστολή Άνθρωπος", την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017.
Κατά 10η φάση του προγράμματος, εμβολιάστηκαν συνολικά 17 μαθητές, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου Αχαρνών, που είναι ανασφάλιστοι, με 25 πολυδύναμα εμβόλια, παρέχοντας προστασία από 59 συνολικά ασθένειες.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργο Σταύρου το Πρόγραμμα εμβολιασμών θα πραγματοποιηθεί πάλι τον Σεπτέμβριο του 2017 και βασικός στόχος παραμένει η προσέλκυση ακόμη περισσότερων ανασφάλιστων παιδιών που οι γονείς επιθυμούν να τα εμβολιάσουν μέσω του Προγράμματος.
Οι γονείς, οι οποίοι δεν είναι ασφαλισμένοι σε κανένα ασφαλιστικό φορέα, μπορούν να ενημερώνονται και να δηλώνουν συμμετοχή στο πρόγραμμα εμβολισμών, επικοινωνώντας με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, με την κα Μερόπη Σαράντου στο τηλέφωνο: 213 212 3106 και την κα Φανή Κουμπούρη στο τηλέφωνο: 213 212 3130.


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός