Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με τον πρόεδρο του κόμματος ''Το Ποτάμι''

Συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος "Το Ποτάμι" κ. Σταύρο Θεοδωράκη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν, το πρόβλημα της εγκληματικότητας, καθώς και τα έργα υποδομών που εκκρεμούν στον Δήμο Αχαρνών.
Ο κ. Κασσαβός ενημέρωσε τον κ. Θεοδωράκη για τα πρόσφατα γεγονότα στον Δήμο Αχαρνών, που σχετίζονται με την εγκληματικότητα, για τα μέτρα αστυνόμευσης που έχει εξαγγείλει η Πολιτεία, καθώς και την πορεία υλοποίησης τους και τόνισε πως αποβλέπει και προσδοκά στη στήριξη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στις θέσεις και αξιώσεις του Δήμου Αχαρνών, καθώς και στην κάλυψη των αναγκών των κατοίκων του 4ου πολυπληθέστερου δήμου της Αττικής.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Αχαρνών παρέδωσε στον πρόεδρο του κόμματος "Το Ποτάμι" φακέλους με τα ζητήματα του Δήμου Αχαρνών, που αφορούν την εγκληματικότητα, τα αντιπλημμυρικά έργα και τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού.
Ο πρόεδρος του κόμματος "Το Ποτάμι" τόνισε ότι απαιτείται έντονη και διαρκής προσπάθεια από την Πολιτεία, ώστε να εδραιωθεί και πάλι το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Αχαρνών και τόνισε ότι, από τον θεσμικό ρόλο που κατέχει, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την "οδό".
Ο κ. Θεοδωράκης αποδέχτηκε επίσης την πρόσκληση του Δημάρχου Αχαρνών, να επισκεφθεί τον Δήμο Αχαρνών, ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος την διαμορφωμένη κατάσταση στον δήμο, όσων αφορά στο μείζον θέμα της εγκληματικότητας, αλλά και για το σημαντικό θέμα των έργων υποδομών που εκκρεμούν στον Δήμο Αχαρνών.
Μετά το πέρας της συνάντησης του με τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη, ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Ο Δήμος Αχαρνών δικαιούται και αξιώνει να αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα για όλες τις υγιείς και δημοκρατικές δυνάμεις τη χώρας. Τόσο οι προσπάθειες για την πάταξη της εγκληματικότητας, όσο και η προώθηση των θέσεων μας για τα έργα υποδομών που απαιτούνται να γίνουν στον Δήμο Αχαρνών, πρέπει να είναι συνεχείς και να ενισχύονται από κάθε θεσμικό φορέα της χώρας. Η στήριξη των θέσεων μας, από τον πρόεδρο του Ποταμιού κ. Σταύρο Θεοδωράκη, είναι καθοριστικής σημασίας, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας και να απολαμβάνουν οι συμπολίτες μας τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά μιας ευνομούμενης κοινωνίας".
Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός