Ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στον Δήμο Αχαρνών


Η Διεύθυνση Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη του Δήμου Αχαρνών που έχει την αρμοδιότητά διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς προχώρησε στην τοποθέτηση 20 ποτιστρών σε διάφορα σημεία του Δήμου Αχαρνών.
Οι ποτίστρες που έχουν τοποθετηθεί σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες του Δήμου Αχαρνών, φέρουν χαρακτηριστική ετικέτα του Δήμου Αχαρνών που ενημερώνει για τη χρήση τους, ενώ τον ανεφοδιασμό τους έχει αναλάβει ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με Φιλοζωικές Οργανώσεις και εθελοντές φιλόζωους.
Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας οι 20 νέες ποτίστρες προστίθενται στην υπάρχουσα υποδομή ποτιστρών και ταϊστρών του Δήμου Αχαρνών που βρίσκονται ήδη στα σημεία: Αγία Άννα, Κόκκινος Μύλος, πλατεία Δημαρχείου, κεντρική πλατεία Αχαρνών, πλατεία Καράβου, Νέο Νεκροταφείο, Λαθέα και Ολυμπιακό Χωριό.
Παράλληλα, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, έκανε έκκληση στους φιλόζωους κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, να συνεργαστούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αχαρνών για τον ανεφοδιασμό και κυρίως για την αποφυγή καταστροφών και φαινομένων κλοπής των ποτιστρών και ταϊστρών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξήρε την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών για τις δράσεις διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και τόνισε ότι "Η αγαστή συνεργασία των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών με Φιλοζωικές οργανώσεις και με φιλόζωους εθελοντές κατοίκους του Δήμου Αχαρνών, δύναται να αναδείξει τη χρησιμότητα και αποτελεσματικότητα κάθε δράσης και πρωτοβουλίας για την προστασία των αδέσποτων ζώων".
Οι 20 νέες ποτίστρες έχουν τοποθετηθεί στα παρακάτω σημεία: 



01. Δημαρχείο Αχαρνών
02. Συμβολή των οδών Αγίου Διονυσίου και Ανδανίας (ΕΠΑΛ)
03. Συμβολή των οδών Πλήθωνος Γεμιστού και Δεκελείας
04. Πλατεία Αγίων Ταξιαρχών
05. Πλατεία Αγίου Πέτρου
06. Πλατεία Αγίας Τριάδας
07. Εκκλησία Αγίας Παρασκευής
08. Περιοχή Αγίας Άννας (Εργατικές κατοικίες πλησίον του ΚΑΠΗ)
09. Συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Μιαούλη
10. Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (πλησίον του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά)
11. Πλατεία Ηρώων Ποντίων
12. Πλατεία Αγίων Αποστόλων
13. Πλατεία Μπόσκιζας
14. Πλατεία Αγίας Μαύρας
15. Πλατεία Αγίου Ελευθερίου
16. Πλατεία Αγίου Φανουρίου
17. Πλατεία Βαρυμπόμπης
18. Στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Αγίου Κων/νου & Φιλαδελφείας
19. Κεντρική Πλατεία Αχαρνών
20. Πλατεία Καράβου
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός