Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στον Δήμο Αχαρνών

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, με έδρα τον Δήμο Αχαρνών, το οποίο στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Αχαρνών, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Αχαρνών (Λεωφόρος Φιλαδελφείας 87 και Μπόσδα, 1ος όροφος).
Τα Κέντρα Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών έχουν στόχο να ενημερώνουν σφαιρικά και αναλυτικά για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις υπερχρεωμένων πολιτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων που επιχειρούν να αντιμετωπίσουν την προφανή αδυναμία τους να εξυπηρετήσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο, τις Τράπεζες, τα Ασφαλιστικά Ταμεία και λοιπούς ιδιώτες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας το τηλέφωνο 213 212 57 30, καθώς και να ενημερωθούν σχετικά με τη λειτουργία των Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών, τις υπηρεσίες που προσφέρουν ή να καταθέσουν ηλεκτρονικά αίτηση για Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων στην ιστοσελίδα www.keyd.gov.gr.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός επισκέφθηκε τον χώρο που στεγάζεται το Κέντρο Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών και συνομίλησε με τους εργαζόμενους, που εργάζονται στη συγκεκριμένη δομή και την Διευθύντρια Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους κα Παρασκευή Χαμηλού αναφέροντας ότι, η λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στον Δήμο Αχαρνών υποστηρίχθηκε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η λειτουργία της δομής και ο Δήμος Αχαρνών με προθυμία και κοινωνική συνείδηση πρόσφερε τον χώρο και κάθε διευκόλυνση για τη στέγαση του κέντρου.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κασσαβός: "Οι κάτοικοι στου Δήμου Αχαρνών έχουν επηρεαστεί αισθητά από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας και η λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης Δανειοληπτών στον Δήμο Αχαρνών προσφέρει δωρεάν, χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες για την αντιμετώπιση των οικονομικών βαρών υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, κάνοντας χρήση κάθε ευνοϊκής διάταξης του νομικού πλαισίου που διέπει το ζήτημα των οφειλών από δάνεια και χρέη προς το δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία. Βούληση μας να είναι να υποστηρίξουμε με κάθε πρόσφορο και διαθέσιμο μέσο τη λειτουργία του Κέντρου Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών στον Δήμο Αχαρνών, προς όφελος των πολιτών και των επιχειρηματιών της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής."

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός