Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με το Σύλλογο Μελισσοκόμων Αχαρνών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μελισσοκόμων Αχαρνών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο σύλλογος για την υποστήριξη και προώθηση της Μελισσοκομίας και των μελισσοκόμων μελών του συλλόγου.
Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, συζητήθηκε ο θέμα στέγασης του συλλόγου με απώτερο σκοπό να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία και η υλικοτεχνική υποστήριξη των δράσεων του συλλόγου, αλλά και η συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο Αχαρνών για την ανάδειξη των δραστηριοτήτων του συλλόγου.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, με αφορμή τη συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μελισσοκόμων Αχαρνών: "Η βούληση του Δήμου Αχαρνών είναι να παρέχει κάθε μορφής υποστήριξη σε ένα τόσο σημαντικό σύλλογο, ο οποίος αριθμεί πάνω από 200 μέλη – συμπολίτες μας και προάγει μια αγροτική δραστηριότητα, όπως η μελισσοκομία. Πέραν αυτού και σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, προσβλέπουμε, μέσω κοινών δράσεων, να προάγουμε τις δραστηριότητες του συλλόγου, με σκοπό την ενημέρωση των συμπολιτών μας για την διαδικασία της μελισσοκομίας και την παραγωγή μελιού".




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός