Με τις ευχές και τη στήριξη του Δημάρχου Αχαρνών η συμμετοχή του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών στο ECOMOBILITY

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία μαθητών του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών, που συμμετέχουν στο φετινό ECOMOBILITY, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη και της υπεύθυνης Καθηγήτριας για τη συμμετοχή στο ECOMOBILITY του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών κας Ειρήνης Διαλλυνά.
Το ECOMOBILITY είναι μια εκστρατεία για την Οικολογική Μετακίνηση με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων στα ζητήματα μετακίνησης, στην αλλαγή συμπεριφορών και στην προώθηση της ποιότητας ζωής στις πόλεις.
Το ECOMOBILITY διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά και φέτος συμμετέχουν ομάδες μαθητών από Γυμνάσια Τυπικής Εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα στην εκστρατεία FREE MOBILITY συμμετέχουν ομάδες από Σχολεία Ειδικής Αγωγής, από όλη τη χώρα.
Οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών και η Καθηγήτρια τους, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό, για τη συμμετοχή τους στο φετινό ECOMOBILITY, σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας τους και τις προσπάθειες κατάρτισης μιας ανταγωνιστικής και κυρίως επωφελούς υποψηφιότητας.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών πέρα από τις ευχές του για την διάκριση της συμμετοχής του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών δήλωσε:
"Η συμμετοχή του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών μας δημιουργεί αισθήματα, χαράς, ικανοποίησης και υπερηφάνειας, που οι νέοι μας συμπολίτες ευαισθητοποιούνται και ενεργοποιούνται σε θέματα Οικολογικής Μετακίνησης, συμμετέχοντας στο ECOMOBILITY 2017-2018.
Το ECOMOBILITY είναι μια εκστρατεία που έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς, που προάγουν τις συνθήκες κοινωνικής ισότητας και ελευθερίας, την προστασία του Περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της ποιότητα ζωής στις πόλεις.
Μαζί με τις ευχές μας για την υποψηφιότητα των μαθητών μας, οι οποίοι θα διαγωνιστούν μαζί με σχεδόν 50 σχολεία από όλη τη χώρα, είναι χρέος μας να προσφέρουμε κάθε ηθική αλλά και τεχνική υποστήριξη σε αυτή την προσπάθεια"





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός