Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της έκοψε η ΑΡΩΓΗ

Με την συμμετοχή των παιδιών, του προσωπικού, της Διοίκησης, του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Αρωγή", του Συλλόγου Γονέων των παιδιών της ΑΡΩΓΗΣ και την παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ".
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός μαζί με τις ευχές του σε μαθητές προσωπικό, Διοίκηση και γονείς τόνισε, ότι η βούληση του ίδιου και όλων των στελεχών της δημοτικής αρχής, είναι η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της ΑΡΩΓΗΣ, καθιστώντας την ΑΡΩΓΗ σε μια κοινωνική δομή πρότυπο στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε όλη τη χώρα, τονίζοντας ότι αποτελεί ιερή υποχρέωση απέναντι στους εμπνευστές της ΑΡΩΓΗΣ, ώστε η συγκεκριμένη δομή να παρέχει ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες προς τα παιδιά με χαρακτηριστικά, κοινωνικής ευαισθησίας, αξιοπιστίας αλλά και εξωστρέφειας.
Ο Πρόεδρος του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ" κ. Νίκος Γκασούκας, ευχαρίστησε το προσωπικό της ΑΡΩΓΗΣ, το Φιλανθρωπικό Σωματείο "Αρωγή", τα μέλη του ΔΣ τους γονείς και τον Δήμαρχο για την έμπρακτη υποστήριξη στη λειτουργία και τις δράσεις της ΑΡΩΓΗΣ, ενώ αναφέρθηκε στο έργο επισκευής της εσωτερικής πισίνας της ΑΡΩΓΗΣ, το οποίο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και με αυτό τον τρόπο θα γίνει εφικτή η λειτουργία της πισίνας της ΑΡΩΓΗΣ μετά από πολλά χρόνια.
Η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Αρωγή" κα Βίκυ Έλλιοττ, ευχαρίστησε το προσωπικό της ΑΡΩΓΗΣ για τις υπηρεσίες και τις προσπάθειες του, ενώ αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με τη Διοίκηση και τη δημοτική αρχή για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει ο "ιερός χώρος" της ΑΡΩΓΗΣ.
Η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της ΑΡΩΓΗΣ, στην οποία παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος στης Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης και το Τοπικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΑΡΩΓΗΣ κ. Γιάννης Λαγκώνης, ολοκληρώθηκε με κλήρωση δώρων για τα παιδιά της ΑΡΩΓΗΣ.










© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός