Συνάντηση του Δημάρχου Αχαρνών με το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (ΚΕ.Σ.Α.) κ. Αλέξανδρο Βησσαράκη

Με το μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής (ΚΕ.Σ.Α.) και κάτοικο του Δήμου Αχαρνών κ. Αλέξανδρο Βησσαράκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής και πως αυτές δύναται να καθορίσουν θέματα προστασία της αρχιτεκτονικής πολιτιστικής κληρονομιάς διατηρητέων κτιρίων του Δήμου Αχαρνών.
Το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕ.Σ.Α.), είναι 9μελές και έχει συσταθεί με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΦΕΚ 663/15.9.2015), ενώ ο συντοπίτης μας Αρχιτέκτονας Μηχανικός κ. Αλέξανδρος Βησσαράκης συμμετέχει στο συμβούλιο ως εκπρόσωπος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κ. Αλέξανδρος Βησσαράκης με τη επιστημονική του επάρκεια και την αγάπη του για τον Δήμο Αχαρνών, θα βοηθήσει στην ανάδειξη και προώθηση των θεμάτων του Δήμου Αχαρνών και από την νευραλγική θέση την οποία κατέχει στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής (ΚΕ.Σ.Α.).
Ο Αρχιτέκτονας Μηχανικός κ. Αλέξανδρος Βησσαράκης αναφέρθηκε στις κοινές ανησυχίες του με τον Δήμαρχο Αχαρνών, για τη πολεοδομική πρόοδο και βελτίωση του Δήμου Αχαρνών, καθώς και ότι θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο τα ζητήματα του Δήμου Αχαρνών, που σχετίζονται με το επιστημονικό του πεδίο και τον θεσμικό του ρόλο.



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός