Πιο πλούσια η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αχαρνών

Πιστοί στο ραντεβού τους οι εθελοντές αιμοδότες, υπάλληλοι του Δήμου Αχαρνών και πολίτες, συμμετείχαν στην 44η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.
Όπως ανάφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, συνεχίζει με προσήλωση και αφοσίωση τη συνεργασία της με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, με σκοπό τη συνέχιση αλλά και περαιτέρω ενίσχυση και αναβάθμιση των δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας στον Δήμο Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή ολοκλήρωση μιας ακόμα πράξης αλληλεγγύης από τους υπαλλήλους και τους πολίτες του Δήμου Αχαρνών οι οποίοι, προσφέροντας 10 λεπτά από το χρόνο τους, γίνονται συμμέτοχοι σε μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς.







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός