Ολοκληρώθηκε και η κύρια διανομή ΤΕΒΑ στον Δήμο Αχαρνών


Στις 17 και 18 Ιουλίου 2018 ολοκληρώθηκε η κύρια διανομή του Προγράμματος Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών, η οποία αφορούσε πάνω από 2.350 οικογένειες δικαιούχων.
Κατά την διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής, η οποία πραγματοποιήθηκε ομαλά διανεμήθηκαν:
• Νωπά προϊόντα (βόειο και χοιρινό κρέας, κοτόπουλο, τυρί φέτα)
• Οπωρολαχανικά (πορτοκάλια, πατάτες )
• Είδη παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ζάχαρη, ζυμαρικά, εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας (πελτέ), γάλα εβαπορέ, αλεύρι, φρυγανιές)
• Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής (σκόνη για πλύσιμο ρούχων, υγρό καθαρισμού γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, αφρόλουτρο, χαρτί υγείας)
• Είδη για βρέφη έως 3 ετών (κρέμα δημητριακών, γάλα εβαπορέ για μικρά παιδιά, παιδικό σαμπουάν, μωρομάντηλα, παιδικό αφρόλουτρο)
Στη διανομή του Προγράμματος Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γιώργος Σταύρου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία της διανομής, καθώς και για θέματα οργάνωσης και διαχείρισης, των τροφίμων και του ρουχισμού του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αχαρνών, ενώ στη διανομή παραβρέθηκε και εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την προμήθεια τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής για την Κοινωνική Σύμπραξη που συμμετέχει ο Δήμος Αχαρνών.
Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γιώργος Σταύρου, ο Δήμος Αχαρνών με τη βοήθεια του προσωπικού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτιστικής και των εθελοντών, έχει εξασφαλίσει ώστε οι διανομές τροφίμων και ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών να πραγματοποιούνται χωρίς ταλαιπωρία των δικαιούχων, εξαλείφοντας, στο μέτρο του δυνατού, οποιαδήποτε αστοχία μπορεί να προκύψει κατά τη διανομή ενός τόσο μεγάλου όγκου τροφίμων σε εκατοντάδες δικαιούχους.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός εξήρε την προσπάθεια εργαζομένων και εθελοντών στην ομαλή πραγματοποίηση των διανομών και αναφέρθηκε στην υψηλή κοινωνική προσφορά που υλοποιείται προκειμένου να ενισχυθούν και να υποστηριχθούν ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών. 












© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός