Πιστοί στο ραντεβού τους οι εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Αχαρνών

Με μεγάλη προσέλευση και χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η 45η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Αχαρνών.
Οι εθελοντές αιμοδότες, εργαζόμενοι και πολίτες του Δήμου Αχαρνών, ήταν και σε αυτή την αιμοδοσία, συνεπείς στο ραντεβού αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο, συμμετέχοντας στην 45η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, με την υποστήριξη του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αχαρνών και τη συνεργασία του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών κ. Γιώργος Σταύρου, παραβρέθηκε και συμμετείχε στην 45η Εθελοντική Αιμοδοσία στον Δήμο Αχαρνών και ευχαρίστησε τους εργαζομένους στη η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών, καθώς και τους Γιατρούς και Νοσηλευτές του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ, που για πολλοστή φορά ολοκλήρωσαν μια δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στον Δήμο Αχαρνών.
Με αφορμή την ολοκλήρωση της 45ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Δήμο Αχαρνών ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης τονίζοντας ότι: "Η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανθρώπινης αλληλεγγύης είναι μια συνεχής προσπάθεια, η οποία οφείλει να διαθέτει τα χαρακτηριστικά της επιμονής και της επανάληψης, με στόχο την αύξηση της συμμετοχής και κατά συνέπεια την ενίσχυση του αποτελέσματος που απορρέει από την δράση."





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός