Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών

Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου στο 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού και του Προέδρου της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργου Δασκαλάκη.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου και με αφορμή τη συγκεκριμένη ημέρα, η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών διοργάνωσε εορταστικές εκδηλώσεις με κεράσματα στα ΚΑΠΗ του Δήμου σύμφωνα με το πρόγραμμα:
● Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018: 3ο ΚΑΠΗ (Κόκκινος Μύλος), 4ο (Αγία Άννα), ΚΑΠΗ Αυλίζας, ΚΑΠΗ Προφήτη Ηλία, ΚΑΠΗ Μονοματίου και ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου
● Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018: 2ο ΚΑΠΗ (Άγιος Πέτρος)
● Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018: ΚΑΠΗ Θρακομακεδόνων
● Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018: 1ο ΚΑΠΗ (Κεντρικό Μενίδι)

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών κ. Γιώργος Δασκαλάκης, "Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων σε κάθε ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών ξεχωριστά, με στόχο να αποφύγουμε τις μετακινήσεις των ηλικιωμένων, αλλά κυρίως να μην παρέμβουμε σε λοιπές σημαντικές δράσεις στα ΚΑΠΗ όπως, οι ενημερώσεις προληπτικής Ιατρικής, τα βιωματικά εργαστήρια, οι δράσεις των δημιουργικών ομάδων, το πρόγραμμα εκδρομών αλλά και το πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων, των μελών των ΚΑΠΗ. Η προσήλωση και η αφοσίωση, της Διοίκησης και των εργαζομένων της Δημοτικής Φροντίδας Αχαρνών, ώστε να παρέχουμε στους ηλικιωμένους τις υπηρεσίες που τους αρμόζουν, είναι μια συνεχή και καθημερινή προσπάθεια".

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός κατά την επίσκεψη του στο 1ο ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών, όπου ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στον Δήμο Αχαρνών, είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τους ηλικιωμένους και δήλωσε σχετικά:
"Το κοινωνικό περιθώριο δεν αρμόζει σε ανθρώπους που δούλεψαν, μόχθησαν και προσέφεραν στην Κοινωνία μας για πολλά χρόνια.
Με αδιάκοπη προσπάθεια και συνεχείς δράσεις, εκφράζουμε έμπρακτα, τον σεβασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας προς τους ηλικιωμένους.
Οι γονείς μας, οι παππούδες και γιαγιάδες μας, εξακολουθούν και είναι ο θεμέλιος λίθος των οικογενειών μας αλλά και των αξιών μας.
Καθημερινό μας μέλημα είναι, η υποστήριξη και η φροντίδα των ηλικιωμένων και μοναδική μας "ανταμοιβή" είναι το χαμόγελό και η ικανοποίηση τους".


















© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός