Τίμησε Αθλητές, Αθλήτριες και Αθλητικούς Συλλόγους ο Δήμος Αχαρνών


Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 ο Δήμος Αχαρνών βράβευσε και τίμησε τους Αθλητικούς Συλλόγους, τους Αθλητές και τις Αθλήτριες, για τις επιτυχίες και διακρίσεις τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2017 - 2018 στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε μια εξαίρετη και εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αχαρνών.
Τα Αθλητικά Αριστεία Δήμου Αχαρνών είναι ένας Αθλητικός και Πολιτιστικός θεσμός του Δήμου Αχαρνών που πρωτοξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών, με στόχο την αναγνώριση των προσπαθειών και την ανάδειξη, των Αθλητών  και των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου Αχαρνών.
Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση Αθλητικά Αριστεία Δήμου Αχαρνών ήταν και φέτος η Ολυμπιονίκης Βούλα Παπαχρήστου για το Χρυσό Μετάλλιο στο Άλμα εις Τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο με επίδοση 14,60 μέτρα, αλλά και ο Αθλητής  Αριστοτέλης Μακρής του Αθλητικού Σωματείου ΑμΕΑ "Τυρταίος"για την 1η θέση Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμΕΑ στο Ύπτιο και για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμΕΑ στο Ελεύθερο και το Πρόσθιο.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός προλογίζοντας την εκδήλωση Αθλητικά Αριστεία Δήμου Αχαρνών 2018 στάθηκε στις καθημερινές προσπάθειες, αθλητών, συλλόγων και γονιών ώστε τα παιδιά να επιτύχουν προσωπικούς και συλλογικούς στόχους αναφέροντας ότι:
"Είναι δεδομένο ότι τα τιμώμενα πρόσωπα της σημερινής εκδήλωσης: οι Αθλητικοί Σύλλογοι, οι αθλήτριες και οι αθλητές, γνωρίζουν καλύτερα από όλους μας για τα αθλητικά ιδεώδη και ιδανικά.
Είναι μια "κατάκτησή"που την έχουν επιτύχει με την καθημερινή προπόνηση στους χώρους άθλησης.
Με την κούραση και  την επίπονη προσπάθεια. Με τα δάκρυα χαράς αλλά και λύπης που συνοδεύουν την επιτυχία ή την αποτυχία.
Με την καθοδήγηση των προπονητριών και προπονητών που εκτός από τεχνική, διδάσκουν και ήθος.  Με την υποστήριξη των γονιών τους.
Οι αθλήτριες και οι αθλητές που ιδρώνουν και κοπιάζουν είναι για όλους εμάς φωτεινά πρότυπα.
Είναι υποχρέωση μας, αλλά κυρίως είναι τιμή μας, να επιβραβεύουμε αθλήτριες και αθλητές που έχουν διακριθεί στο άθλημα τους και Συλλόγους που μέσα από συστηματική δουλειά έχουν επιτυχίες.
Η κοινωνία μας – ειδικά σε αυτές τις δύσκολες περιόδους – έχει ανάγκη από τα υγιή πρότυπα των αθλητών".
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αχαρνών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βραβεύσουν και να συγχαρούν τους Αθλητές και τις Αθλήτριες του Δήμου Αχαρνών.














Οι Αθλητές και Αθλήτριες που βραβεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών:

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός