Σταμάτης Βρεττός: Σημαντικά έργα, αλλά και πολλές μικρές παρεμβάσεις στην πόλη μας.

Η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα έχει πάρει εδώ και χρόνια διαστάσεις μεγαλούπολης, αλλά δυστυχώς οι υποδομές της δεν ακολούθησαν τη ραγδαία αύξηση των οικιών και του πληθυσμού.
Τα οικονομικά του Δήμου, είχαν επιβαρυνθεί διαχρονικά με Δάνεια και Οφειλές τα οποία δυστυχώς δεν είδαμε ποτέ να επενδύονται στην καθημερινότητα μας μέσα από έργα πνοής για τον τόπο μας.
Κι όμως τα τελευταία τέσσερα χρόνια αυτή η κατάσταση αλλάζει, μέσα από τη σκληρή δουλειά και την άοκνη προσπάθεια του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και της δημοτικής του ομάδας.
Δεν είναι μόνο το νοικοκύρεμα στα οικονομικά του δήμου, η ανελλιπής καταβολή των δανειακών υποχρεώσεων (τόκων και τοκοχρεολυσίων) αλλά και η αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προηγούμενων ετών.
Σημειώθηκε επίσης ασύλληπτα μεγάλη αύξηση έργων υποδομών τα οποία υλοποιούνται σε συνεργασία του Δήμου Αχαρνών με την Περιφέρεια Αττικής (μιλάμε για αύξηση συνολικού προϋπολογισμού έργων της τάξης του… +3.200,00%).
Είναι όμως και οι μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις στην καθημερινότητά μας, όπως η ανάπλαση της οδού Παγκάλου και της οδού Λιοσίων, η ανάπλαση της πλατείας Καράβου αλλά και η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Αχαρνών.
Ειδικότερα η Κεντρική πλατεία, με πολύ χαμηλό κόστος, από μια αποπνικτική και μάλλον αδιάφορη πλατεία, έγινε μια πλατεία αφορμή για μια ευχάριστη βόλτα και για συναντήσεις με φίλους.
Η αποτελεσματικότητα και ο χαρακτήρας του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και της δημοτικής του ομάδας, με παροτρύνουν και με εμπνέουν να συμμετάσχω και εγώ ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και να μοιραστώ την αγωνία τους για το αύριο της πόλης μας.

Ο Σταμάτης Βρεττός είναι γέννημα θρέμμα Μενιδιάτης, είναι παντρεμένος με την Γιούλα Δαμάσκου και έχει δυο παιδιά. Εργάζεται στην εταιρεία Οργάνωσης Εκθέσεων ROTA ΑΕ .



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός