Γιάννα Πετροπούλου: Μαζί με αυτούς που επιτέλους έβαλαν τάξη στο Οικονομικό χάος του Δήμου Αχαρνών

Τον Σεπτέμβριο του 2014 που ανέλαβε η παρούσα δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Γιάννη Κασσαβό παρέλαβε έναν δήμο με ταμειακό έλλειμμα που ξεπερνούσε τα 10,27 εκατομμύρια ευρώ.
Έναν δήμο που από το 2003 έως το 2010 είχε δανειστεί πάνω από 75 εκατομμύρια ευρώ και που δεν ήταν συνεπής στην εξόφληση των δανειακών του υποχρεώσεων.
Από την πρώτη μέρα της θητείας της, η Διοίκηση Κασσαβού καταβάλλει συστηματικές προσπάθειες με σκοπό την Οικονομική Εξυγίανση του Δήμου Αχαρνών.
Από τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, ο Δήμος Αχαρνών έχει αποπληρώσει 14.007.510,59 ευρώ για δόσεις και τόκους δανείων προηγούμενων ετών. Ενώ παράλληλα έχει αντιμετωπίσει κατασχέσεις από ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι οποίες ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Αντίστοιχη προσπάθεια έχει γίνει και στον περιορισμό των δαπανών αφού ο Προϋπολογισμός Δαπανών του Δήμου Αχαρνών το 2016 είναι μειωμένος κατά 39,50% σε σχέση με αυτόν του 2013 (-61,4 εκ. €) και μειωμένος κατά 20,45% (-24,16 εκ. €) σε σχέση με τον προϋπολογισμό δαπανών του 2014.
Το σημαντικό επίτευγμα της Διοίκηση Κασσαβού στα οικονομικά του Δήμου, είναι ότι κατάφερε να καθιερώσει τα χαρακτηριστικά της συνέπειας, της αξιοπιστίας, της φερεγγυότητας και κυρίως της εμπιστοσύνης.
Σε αυτή την προσπάθεια αισθάνομαι την ανάγκη να συμμετέχω, να γίνω κοινωνός της και να μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω και εγώ στους συμπολίτες μου, όλα όσα στερούνται εδώ και πολλά χρόνια.

Η Γιάννα Πετροπούλου είναι φοροτεχνικός και διατηρεί επί σειρά ετών Λογιστικό – Φοροτεχνικό Γραφείο στον Δήμο Αχαρνών μαζί με τον Οικονομολόγο γιο της Ξενοφώντα Πετρόπουλο. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Βαμβακίδη ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου Sports Center και μητέρα δύο παιδιών.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός