Τάκης Παπαχρήστου: Σε τελικό στάδιο τα Αντιπλημμυρικά Έργα στον Δήμο Αχαρνών

Η διοίκηση Κασσαβού παρουσίασε συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο σχέδιο για την Αντιπλημμυρική θωράκιση των Αχαρνών, το οποίο αναφέρει ότι:
Από τι στιγμή που ο Δήμος Αχαρνών δεν διαθέτει αντιπλημμυρικούς αποδέκτες απορροής, δηλαδή διευθετημένα ρέματα που να μπορούν να δεχτούν όμβρια ύδατα, η ιδανικότερη λύση για την αντιπλημμυρική θωράκιση των Αχαρνών είναι οι ανασχέσεις υδάτων μέσω δεξαμενών ανάσχεσης, ενώ στον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό - η διοίκηση Κασσαβού - εισήγαγε για πρώτη φορά τα έργα ορεινής υδρονομίας στην Πάρνηθα, δηλαδή φράγματα ανάσχεσης υδάτων.
Η διοίκηση Κασσαβού κατάφερε ώστε η Αντιπλημμυρική Μελέτη με τίτλο "Οριστική Μελέτη Συλλεκτήρα Σ2 και Δεξαμενής Ανάσχεσης Δ2 στον παλαιό οικισμό του Δήμου Αχαρνών" συνολικού όγκου ανάσχεσης 14.000 m³ και προϋπολογισμού του έργου 7.504.000 ευρώ, που κατέθεσε ο Δήμος Αχαρνών στην Περιφέρεια Αττικής εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής 2018.
Η διοίκηση Κασσαβού αποδεικνύει ότι έχει την πολιτική βούληση, αλλά και τη δυνατότητα να λύσει χρονίζοντα προβλήματα στον Δήμο Αχαρνών.
Το έχει αποδείξει άλλωστε και στην πράξη, με την Αποχέτευση ακαθάρτων στον Κόκκινο Μύλο, έργο το οποίο Μελετήθηκε, δημοπρατήθηκε και ολοκληρώνεται επί διοίκησης Κασσαβού.
Σε ανθρώπους, των ενεργειών, των δράσεων και των πράξεων, όπως είναι ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός και η δημοτική του ομάδα, είναι ξεκάθαρη η αμέριστη και η δυναμική στήριξή μου.

Ο Τάκης Παπαχρήστου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο τω Κατασκευών Κτιρίων και έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών


© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός