Ιατρός Αμαλία Παρούση: Στο κέντρο ο άνθρωπος και την επόμενη δημοτική περίοδο με τον Κασσαβό

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της Υγείας στον Δήμο Αχαρνών ως Γενική Ιατρός για πάνω από 30 χρόνια.
Τα τελευταία χρόνια συνεργάζομαι δημιουργικά με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό προσφέροντας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας σε συμπολίτες μου και συμμετέχοντας εθελοντικά σε ενημερωτικές, σε εκδηλώσεις διενέργειας προληπτικών εξετάσεων και σε αθλητικές εκδηλώσεις όπου απαιτείται ιατρική κάλυψη.
Κοινός μας στόχος με τον Δήμαρχο Αχαρνών Γιάννη Κασσαβό είναι να θέσουμε σε κορυφαία προτεραιότητα την συνεισφορά στον συνάνθρωπο και την κοινωνική αλληλεγγύη και εδώ και 4 χρόνια έχουμε κάνει σημαντικά βήματα σε αυτή την κατεύθυνση.
Αυτός είναι και ο λόγος που θα είμαι και πάλι στο πλευρό του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, απέναντι στις νέες προκλήσεις της επόμενης δημοτικής περιόδου.
Και αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με πολύ δουλειά, μαχητικότητα και προσήλωση, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό.
H Αμαλία Παρούση είναι Ειδικευμένη Γενική Ιατρός της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών (Α.Μ. 28.447). 
Είναι επίσης Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Γενικής Ιατρικής (ΕΛΕΓΕΙΑ),
Μέλος του ΔΣ της Πανελληνίας Ιατρικής Εταιρίας Βελονισμού με έδρα την Αθήνα από το 1982 και Ενεργό μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου για τον Ιατρικό Βελονισμό (ICMART) και παράλληλα εργάζεται ως Οικογενειακός Γενικός Ιατρός του ΕΟΠΠΥ. Έχει δυο παιδιά, τον Δημήτρη Δαμάσκο Πτυχιούχο Πληροφορικής και την Παρασκευή Δαμάσκου ιδρυτικό μέλος του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΥ. 



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός