Τάνια Λιανού: Δυναμικά και ενεργά με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό

Ως νέος και ανήσυχος άνθρωπος, επιλέγω να μην μείνω αμέτοχη στη διαδικασία που θα καθορίσει το μέλλον της πόλης που γεννήθηκα και ζω.
Επιλέγω να μην αφήσω την αδιαφορία και την απάθεια να γίνουν ρυθμιστές των εκλογών αλλά να συμμετάσχω ενεργά και δυναμικά με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό.
Έχω την πεποίθηση ότι μπορώ και εγώ να συνεισφέρω στον κοινό αγώνα του Δημάρχου Γιάννη Κασσαβού και της παράταξης του ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες. Στον αγώνα και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το 2014, πέρασε από "Συμπληγάδες" και συνεχίζει με σταθερά βήματα μόνο προς τα εμπρός.
Πέρα από τη συμμετοχή μας στις επόμενες εκλογές, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξουμε ανθρώπους που τιμούν την εμπιστοσύνη των πολιτών, μέσα από το έργο και τις παρεμβάσεις τους και όχι μέσα από τα εύκολα λόγια και τις ανεκτέλεστες υποσχέσεις.
Επιλέγω να είμαι δυναμικά και ενεργά με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό, με όπλα, την όρεξη, τις νέες ιδέες και τη διάθεση για προσφορά στην πόλη και τους ανθρώπους της και με τα χαρακτηριστικά της αξιοπιστίας, της εργατικότητας και της αποτελεσματικότητας.
Η Τάνια (Κωνσταντίνα) Λιανού έχει φοιτήσεις σε όλες τα εκπαιδευτικές βαθμίδες σε σχολεία του Δήμου Αχαρνών και είναι Πτυχιούχος ΑΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών. Έχει καταγωγή από το Αγρίνιο από την πλευρά της μητέρας της και από τη Νάξο από την πλευρά του πατέρα της. Οι γονείς της διατηρούν Κρεοπωλείο στη Λεωφόρο Φιλαδέλφειας.







© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός