Θέτη Μάντζου – Γκίκα: Στηρίζω τον Γιάννη Κασσαβό γιατί στάθηκε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που είχαν ανάγκη!

Μία νέα υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, η Θέτη Μάντζου - Γκίκα με γνώσεις, αλλά κυρίως με όρεξη για προσφορά στον συνάνθρωπο και αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει, αποδέχτηκε την πρόσκληση του Γιάννη Κασσαβού να ενσωματωθεί στην οικογένεια της παράταξης ΑχαρΝΑΙ - Ενεργοί Πολίτες.
Αυτό που ο Γιάννης Κασσαβός διέκρινε στο πρόσωπο της νεαρής Θέτιδας Μάντζου – Γκίκα είναι πως από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά, αλλά κυρίως δίνει μαθήματα ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη δίχως τυμπανοκρουσίες.
«Στηρίζω το έργο που ξεκίνησε ο Γιάννης Κασσαβός γιατί παρά τις κακές γλώσσες έχω δει από κοντά το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο, το έργο εκείνο στο οποίο δεν χωρούν φωτογραφικές μηχανές και που λίγοι γνωρίζουν. Δίπλα στον Άνθρωπο Γιάννη Κασσαβό θέλω να βρίσκομαι πάνω απ’ όλα, γιατί θεωρώ πως μόνο ακουμπώντας την ψυχή των δημοτών μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας.» δήλωσε η Θέτη Μάντζου – Γκίκα.

Η Θέτη Μάντζου – Γκίκα είναι παντρεμένη με τον Φώτη Γκίκα ο οποίος δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον κατασκευαστικό τομέα στις Αχαρνές. Εκτός από τις Αχαρνές η Θέτη Μάντζου – Γκίκα έχει ρίζες από την πλευρά του πατέρα της Κωνσταντίνου Μάντζου το γένος Τσεβά και από τα Ιωάννινα. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, καθώς επίσης και Αρχιτεκτονική Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός