Ποτέ δεν έγιναν τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα

● Αποκτήσαμε επιτέλους αντιπλημμυρικό σχεδιασμό και εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις για έργα
●  Εξασφαλίσαμε 1.108.000 € για σύγχρονες και πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές
●  Επισκευές και ενεργειακή αναβάθμιση στα Σχολεία του Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμού 1.300.000 €.
●  Βελτιώσαμε την καθημερινότητα των πολιτών και συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα

Για πρώτη φορά υλοποιούνται ασφαλτοστρώσεις 4.550.000 ευρώ Παρόλο τα οικονομικά προβλήματα από χρέη και κακοδιαχείριση προηγουμένων ετών, ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός των έργων υποδομής για τον Δήμο Αχαρνών προχώρησε χάρη στην ισχυρή πολιτική βούληση αλλά και τον επαγγελματισμό, την κατάρτιση και την ευσυνειδησία των υπαλλήλων του Δήμου Αχαρνών.




Αποκτήσαμε επιτέλους αντιπλημμυρικό σχεδιασμό και εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις για έργα Μέχρι το 2014 ο Δήμος Αχαρνών ΔΕΝ διέθετε ολοκληρωμένο αντιπλημμυρικό σχεδιασμό και φυσικά ΔΕΝ διέθετε καμία ώριμη Μελέτη, ώστε να διεκδικήσει χρηματοδότηση έργων.



Εξασφαλίσαμε 1.108.000 € για σύγχρονες και πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές Η ασφάλεια των παιδιών στις Παιδικές Χαρές αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για τη Δημοτική Αρχή και δεν προσφέρεται για μικροκομματικά παιχνίδια. Βάλαμε οριστικό τέλος τη λογική "φυτεύω όργανα για ψηφοθηρικούς λόγους αδιαφορώντας για το νομικό πλαίσιο και κυρίως για την ασφάλεια των παιδιών"



Επισκευές και ενεργειακή αναβάθμιση στα Σχολεία του Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμού 1.300.000 €.
Εκτεταμένο πρόγραμμα επισκευών και συντηρήσεων σε 48 σχολικά κτίρια του Δήμου Αχαρνών.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο Αχαρνών και βελτίωσε αισθητά τις κτιριακές υποδομές των σχολικών κτιρίων, ενώ παράλληλα συνέβαλλε στη υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας για την πολυπληθή σχολική κοινότητα του Δήμου Αχαρνών.

Πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής και συντήρησης σε 48 σχολικά κτήρια καθώς και στους προαύλιους χώρους, με βάση την συνοπτική επιμέτρηση της Μελέτης του Δήμου Αχαρνών όπου αναλυτικά αναγράφονται οι απαιτούμενες εργασίες ανά σχολείο.




Βελτιώσαμε την καθημερινότητα των πολιτών και συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα Η Δημοτική Αρχή έκανε πράξη από την πρώτη στιγμή, την προγραμματική της δέσμευση για έργα και παρεμβάσεις σε κάθε γειτονιά της πόλης, αλλά και με δράσεις που έχουν σαν στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.




© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός