Με τον Γ. Κασσαβό και την Κίνηση "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες" ο Νίκος Γκασούκας

Στο πλευρό του Γιάννη Κασσαβού και της Κίνησης "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες"τάχθηκε με ανακοίνωσή του και ο επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος Αχαρνών Νίκος Γκασούκας. " Η πόλη μας, έχει ανάγκη από ένα νέο αυτοδιοικητικό σχήμα, το οποίο θα συσπειρώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, με στόχο να δοθεί τέλος στην οπισθοδρόμηση στην αλαζονική συμπεριφορά και στην πτώχευση των Δημοτικών Επιχειρήσεων.
Να αξιοποιηθούν οι χαμένες, εξαιτίας της σημερινής Δημοτικής Αρχής, ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως το Στρατόπεδο Παπαστάθη, η Αμυγδαλέζα, οι Λεκάνες, το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών και η Έδρα της Μητρόπολης.

Σε όλα τα παραπάνω, κάθε Δημότης, που ζει την σκληρή καθημερινότητα, μπορεί να προσθέσει τους δικούς του προβληματισμούς για τα ζητήματα της πόλης και να οραματισθεί την λύση τους. Πιστεύω ότι το αυτοδιοικητικό σχήμα που μπορεί να δώσει ελπίδα στην πόλη είναι η κίνηση "ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες" με επικεφαλής τον επί 16χρόνια Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Κασσαβό. Για τον λόγο αυτό συμπορεύομαι και ενώνω τις δυνάμεις μου μαζί τους, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας", τονίζει ο Νίκος Γκασούκας. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νίκος Γκασούκας, που θεωρείται ένας από τους πιο δραστήριους Δημοτικούς Συμβούλους είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ. Ως Δημοτικός Σύμβουλος αλλά και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης (ΔΕΑΔΑ), ήταν εκείνος που ξεκίνησε και λειτούργησε τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Πρόνοιας, που εφαρμόζονται μέχρι σήμερα από το Δήμο Αχαρνών. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από το 1999 έως το 2006, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών από το 1999 έως το 2002, Μέλος του ΔΣ της ΔΕΑΔΑ από το 2003 μέχρι το 2006 και Πρόεδρος και Ιδρυτής του Συλλόγου Προφήτης Ηλίας Εργατικών Κατοικιών από το 1989 έως το 1996.Μετά τιμήςΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός