Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες και η έμπορος Μαίρη Κουντουριώτη

Την προσχώρηση της γνωστής εμπόρου γυναικείων ενδυμάτων, Μαίρης Κουντουριώτη στην παράταξη «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», γνωστοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Παρουσιάζοντας την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο, ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι η Μαίρη Κουντουριώτη ασχολείται με τα κοινά από τα μαθητικά της χρόνια. «Έχω τη χαρά να τη γνωρίζω από τότε που, μαθητές ακόμα, συμμετείχαμε στους αγώνες για μια καλύτερη Παιδεία. Είναι ο χώρος όπου η Μαίρη συνεχίζει και σήμερα να προσφέρει, από τη θέση της Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων και της Σχολικής Επιτροπής του 2ου Δημοτικού Σχολείου, όπου, μεταξύ άλλων, πρωτοστάτησε για την αποξήλωση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία απειλούσε την υγεία των μαθητών. Επίσης δεν έχει λείψει ποτέ από τους αγώνες για την πρόοδο της πόλης μας. Συνδυάζει αρμονικά τους ρόλους της πετυχημένης επαγγελματικά γυναίκας και της μητέρας. Είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει με τις απόψεις της και την πλούσια εμπειρία της να διαμορφώσουμε τις θέσεις μας για τον κρίσιμο τομέα της Παιδείας, αλλά και στα υπόλοιπα μεγάλα ζητήματα, γιατί γνωρίζει άριστα την πραγματικότητα της πόλης μας», πρόσθεσε ο Γιάννης Κασσαβός.

Από την πλευρά της η Μαίρη Κουντουριώτη τόνισε ότι θεωρεί καθήκον τη συμμετοχή της στα κοινά. «Η συμμετοχή μου με το Γιάννη Κασσαβό στους κοινωνικούς αγώνες, μας έχει συνδέσει με φιλία και αμοιβαία εκτίμηση. Έτσι αποφάσισα να τον στηρίξω στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει, με στόχο να δρομολογηθεί μια νέα πορεία για τις Αχαρνές», πρόσθεσε η Μαίρη Κουντουριώτη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Η Μαίρη Κουντουριώτη γεννήθηκε και κατοικεί στις Αχαρνές. Ασχολήθηκε από τα μαθητικά της χρόνια με τα κοινά. Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με την Παιδεία, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού (1996-2006), Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής (2002-2006) και Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του ίδιου Σχολείου, από το 2006 μέχρι σήμερα. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στις Αχαρνές, όπου διατηρεί κατάστημα πώλησης γυναικείων ενδυμάτων. Είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός