Χρήσιμες πληροφορίες λίγο πριν την κάλπη

Που ψηφίζω, Πώς ψηφίζω, Που θα δω τα αποτελέσματα.
Λίγο πριν την τελική ευθεία των πρώτων Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών με το Σχέδιο Καλλικράτη σε εφαρμογή, η οργανωτική ομάδα της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες με Υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών τον Γιάννη Κασσαβό,
συγκέντρωσε χρήσιμες πληροφορίες για τους Δημότες Αχαρνών και Θρακομακεδόνων, που αφορούν τις προσεχείς εκλογές.

Που ψηφίζω

Να σας ενημερώσουμε ότι από τις 30/10/2010 έχει "μοιραστεί το εκλογικό σώμα στα Εκλογικά Τμήματα του δήμου Αχαρνών.

Επισκεφτείτε το σύνδεσμο που αντιστοιχεί στην Υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών



…συμπληρώστε τα στοιχεία σας, σύμφωνα με τις οδηγίες της φόρμας, και δείτε σε ποιο Εκλογικό Τμήμα ψηφίζετε. Η συγκεκριμένη φόρμα εμφανίζει και έναν χάρτη (Google Map) με την τοποθεσία του Εκλογικού Κέντρου που ψηφίζετε.

Πώς ψηφίζω
Καταρχάς να αναφέρουμε το ψηφοδέλτιο στις Αχαρνές και Θρακομακεδόνες θα είναι διαφορετικό.
- Το ψηφοδέλτιο στις Αχαρνές θα περιλαμβάνει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των Αχαρνών (έως 3 σταυρούς προτίμησης), τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Θρακομακεδόνων (1 σταυρό προτίμησης) και τους υποψηφίους για το Τοπικό Συμβούλιο Αχαρνών (έως 2 σταυρούς προτίμησης)
Το ψηφοδέλτιο στους Θρακομακεδόνες, θα περιλαμβάνει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των Αχαρνών (1 σταυρό προτίμησης), τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Θρακομακεδόνων (1 σταυρό προτίμησης) και του υποψηφίους για το Τοπικό Συμβούλιο Θρακομακεδόνων (1 σταυρό προτίμησης).

Που θα δω τα αποτελέσματα
Όπως σε κάθε εκλογές η ροή των αποτελεσμάτων θα δημοσιοποιείται μέσω των τηλεοράσεων. Ωστόσο αν θέλετε να έχετε ενημέρωση μόνο για τα αποτελέσματα στο Δήμο Αχαρνών, μπορείτε να το επιτύχετε μέσω Διαδικτύου από την ιστοσελίδα http://ekloges.ypes.gr επιλέγοντας στο πεδίο Δήμος (πάνω δεξιά) τη λέξη ΑΧΑΡΝΩΝ (κάντε κλικ στη σχετική φωτογραφία για να δείτε τη μορφή έχει η ιστοσελίδα).
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός