Να γίνει Δημοτικό Συμβούλιο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου Αχαρνών, για να συζητηθεί το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ζητά με αίτησή του, ο επικεφαλής της παράταξης "ΑχαρΝΑΙ Ενεργοί Πολίτες", Γιάννης Κασσαβός.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόζει η δημοτική αρχή έχουν δημιουργήσει πληθώρα προβλημάτων στους επαγγελματίες της περιοχής.


Η αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 101011/5.11/2012 αναφέρει τα εξής:
Όπως είναι σε όλους γνωστό η εμπορική κίνηση της πόλεως είναι εξαιρετικά μειωμένη. Σε αυτή την κρίσιμη και επιβαρυμένη για τους επαγγελματίες περίοδο, πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Οι ρυθμίσεις αυτές, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους επαγγελματίες της πόλης και ιδιαίτερα του εμπορικού κέντρου. Κατά γενική ομολογία, με τις νέες αυτές ρυθμίσεις, τα οχήματα καθοδηγούνται εκτός αγοράς με αποτέλεσμα να συρρικνωθούν οι ήδη μειωμένες αγορές.

Παράλληλα έχει προκληθεί και μεγάλη κυκλοφοριακή αναστάτωση, αφού οι ρυθμίσεις προηγήθηκαν της σήμανσης των οδών και της σωστής διαβούλευσης (ΣΕΒΑ, ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΤΡΟΧΑΙΑ, ΟΑΣΑ κτλ).


Κύριε πρόεδρε,

Ζητάμε άμεσα την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με την συμμετοχή του έγκριτου συγκοινωνιολόγου κ. Φραντζεσκάκη που έκανε την κυκλοφοριακή μελέτη, καθώς και τους εμπορικούς εκπροσώπους της πόλεως, του ΟΑΣΑ και της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις προς το συμφέρον της πόλεως και των πολιτών.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός