Να δοθεί και σε πλατεία το όνομα του Μιχάλη Μενιδιάτη

Δυναμικό παρών στην εκδήλωση μνήμης για τον μεγάλο Μιχάλη Μενιδιάτη, έδωσε, το πρωί της Κυριακής, 30 Μαρτίου 2014, επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, ο Γιάννης Κασσαβός. Σχετικά με την παρουσία του συνδυασμού του στην εκδήλωση, ο Γιάννης Κασσαβός ανέφερε τα εξής:

"Αποδώσαμε, σύμφωνα με την ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τον οφειλόμενο φόρο τιμής στον μεγαλύτερο λαϊκό καλλιτέχνη που έχει αναδείξει η πόλη μας, καθώς με το επώνυμο «Μενιδιάτης», την έχει διαφημίσει πανελλαδικά.
Θεωρούμε ότι η μετονομασία της οδού όπου βρίσκεται το πατρικό του σπίτι ήταν αναγκαία, αλλά όχι αρκετή για το καλλιτεχνικό του εκτόπισμα.
Πρότασή μας είναι να δοθεί το όνομά του σε μια κεντρική Πλατεία του Δήμου Αχαρνών, στην οποία να φιλοτεχνηθεί και η προτομή του. Μια τέτοια Πλατεία θα μπορούσε, κατά τη γνώμη μας, να είναι η Πλατεία Αγίου Ιωάννη, στην οδό Λιοσίων, δίπλα στον ομώνυμο ναΐσκο, όπου βρίσκονταν τα κέντρα διασκέδασης, στα οποία εμφανιζόταν ο αείμνηστος καλλιτέχνης και τα οποία κυριαρχούσαν στη λαϊκή διασκέδαση της Αττικής κατά τη μεταπολεμική περίοδο», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες».
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός