Σε εκδήλωση της Πρεσβείας της Δημοκρατίας του Καζακστάν


Στην εκδήλωση για την 24η Επέτειο της Ημέρας της Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας του Καζακστάν ήταν προσκεκλημένος ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Γιάννης Κασσαβός. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα, και τον Δήμαρχο συνόδευσε ο Πρόεδρος της Επενδυτικής κ Γιώργος Σιδηρόπουλος.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αχαρνών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόξενο της Δημοκρατίας του Καζακστάν στην Αθήνα κ Rashid Gazizov για την ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας των δύο αδελφοποιημένων πόλεων Αχαρνών και Τσιμκέντ.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ Κασσαβός τόνισε ότι σκοπός του είναι να εγκαινιαστεί μία γέφυρα διαρκούς συνεργασίας, επικοινωνίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ του Δήμου Αχαρνών και του Τσιμκεντ σε επίπεδο διοίκησης, κοινωνικής συνοχής, πολιτισμού, παιδείας, αθλητισμού, εμπορίας, τουρισμού, προστασίας του περιβάλλοντος και ενίσχυσης του εθελοντισμού. Τέλος, επισήμανε τη βεβαιότητά του ότι μέσα από την προώθηση των κοινών δεσμών και την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρίας, θα βγουν κερδισμένες οι δύο πόλεις.


 

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός