O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στον Δήμο Αχαρνών


Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης επισκέφθηκε τον Δήμο Αχαρνών και είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τον κ. Λεβέντη για την εκλογή του κόμματός του στις Βουλευτικές Εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και να του ευχηθεί να υπηρετήσει με σύνεση και πατριωτισμό τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού.
Στη συνέχεια ο κ. Κασσαβός ενημέρωσε τον κ. Λεβέντη για τα ανοιχτά ζητήματα τη πόλης, ξεκινώντας από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην τοπική κοινωνία των Αχαρνών, για την έλλειψη σημαντικών έργων υποδομής στις Αχαρνές, αλλά και για τα προβλήματα εγκληματικότητας και παραβατικότητας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Αχαρνών ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Κοινοβουλευτική του ομάδα θα είναι σύμμαχοι στα συμφέροντα των πολιτών του Δήμου Αχαρνών, καθώς και στην ενίσχυση και υποστήριξη του θεσμού της Αυτοδιοίκησης.
Με την ευκαιρία της επίσκεψης του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη στον Δήμο Αχαρνών ο κ. Κασσαβός δήλωσε:
"Καταρχάς θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλη Λεβέντη γιατί στις πρόσφατες εκλογές του Σεπτεμβρίου, πάνω από 180 χιλιάδες πολίτες επέλεξαν την Ένωση Κεντρώων και το κόμμα του κ. Λεβέντη έλαβε 9 έδρες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ελπίζουμε στο πρόσωπο του κ. Λεβέντη να βρούμε έναν σύμμαχο για τις Αχαρνές και ο θεσμικός του ρόλος να του επιτρέψει να προάγει τα συμφέροντα του 4ου πολυπληθέστερου δήμου στην Αττική, του Δήμου Αχαρνών".

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του επιλαχόντα βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων στην Περιφέρεια Αττικής κ. Δαμάσκου Γιώργου και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη.





© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός