Χορηγία βιβλίων για το Αρχαίο Θέατρο από το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ στον Δήμο Αχαρνών

Αντίγραφα του βιβλίου "Ο νεαρός Εύπορος μια μέρα στο θέατρο των Αχαρνών" χορήγησε το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ στον Δήμο Αχαρνών.
Η πρόεδρος της "Κίνησης Πολιτών για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ" κα Μαρία Μίχα παρέδωσε εκατό και πλέον αντίγραφα του βιβλίου "Ο νεαρός Εύπορος μια μέρα στο θέατρο των Αχαρνών" στον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβό.
Το βιβλίο "Ο νεαρός Εύπορος μια μέρα στο θέατρο των Αχαρνών" είναι μια εκπαιδευτική εργασία με συγγραφέα την κα Ελένη Κασσωτάκη, η οποία είναι μέλος του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΥ και προϊσταμένη του Τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορικής Έρευνας του Δήμου Αχαρνών.

Πρόκειται για μια φανταστική ιστορία, η οποία διαδραματίζεται τον 4ο αιώνα π.Χ. και έχει σαν στόχο να κατανοήσει ο αναγνώστης τον τρόπο που το Αρχαίο Θέατρο Αχαρνών αποτελούσε ένα "κύτταρο πολιτισμού" για την τότε εποχή.

Η έκδοση του βιβλίου πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΥ και η παρουσίαση του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 1ου Μαθητικού Φεστιβάλ Αρχαίου Θεάτρου στις 9 Μαΐου 2016.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο του ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΥ κα Μαρία Μίχα και δήλωσε την προτροπή του και υποστήριξή του σε κάθε προσπάθεια που έχει σαν στόχο την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Αχαρνών και την κατανόηση της σπουδαιότητά του.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός