Δοξολογία για τον ερχομό του 2017 στον Δήμο Αχαρνών

Την Πρωτοχρονιά του 2017 τελέστηκε η επίσημη Δοξολογία για τον ερχομό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου στην κεντρική πλατεία Αχαρνών, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα και παρουσία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού.
Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και η ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου Αχαρνών έδωσε τον δικό της τόνο στην εκδήλωση, με Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και τραγούδια.
Σε εορταστικό κλίμα ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αντάλλαξε ευχές με όλους και με αφορμή τη νέα χρονιά δήλωσε:
"Εύχομαι η Νέα Χρονιά να φέρει , υγεία, οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο σε όλους τους συμπολίτες μας. Να είμαστε όλοι γεροί να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες, με αξιοπρέπεια, κοινωνική αλληλεγγύη και δύναμη.
Το 2017 να είναι για τον Δήμο Αχαρνών μια χρονιά, ευημερίας και ανάκαμψης και παρά τις μεγάλες δυσκολίες να μας φέρει ελπίδα και αισιοδοξία για ένα νέο ξεκίνημα και για ένα καλύτερο αύριο
".
Στη Δοξολογία για τον ερχομό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου παραβρέθηκε ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής κ. Γιάννης Δέδες, οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών: Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γιώργος Σταύρου, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Θοδωρής Συρινίδης, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Παναγιώτης Πολυμενέας, Κοινωνικής Πολιτικής κα Ελένη Σαχσανίδου, Περιβάλλοντος κ. Στέργιος Πεδιαδίτης, Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Αντώνης Παλιούρας. Οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου Αχαρνών, ΔΗΦΑ κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Καρυδάκης, Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου, ΑΡΩΓΗ κ. Νίκος Γκασούκας, ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου. Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης. Ο πρώην Δήμαρχος Αχαρνών κ. Τάκης Παπανίκας. Οι δημοτικοί σύμβουλοι Αχαρνών κ.κ. Κώστας Ρούσσας, Λουΐζα Κοσμίδου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Σπύρος Βρεττός, Νίκος Τσάστης και Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και οι τοπικοί σύμβουλοι Αχαρνών κ.κ. Χρήστος Φούκας και Γιάννης Λαγκώνης.











© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός