Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του

Το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου, όπου παράλληλα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των βραβείων του 1ου Διαγωνισμού διηγήματος που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός αναφέρθηκε στις προσπάθειες όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων, οι οποίοι με ζήλο και δημιουργικότητα και την υποστήριξη των Υπηρεσιών του Δήμου Αχαρνών, έχουν αλλάξει όψη στον χώρο και έχουν μετατρέψει το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων σε μια φιλόξενη εστία Πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή.
Χαιρετισμό την εκδήλωση απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κ. Ηλίας Ζητούνης, καθώς και η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κα Χρύσα Δουρίδα, η οποία ως μέλος του ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου προχώρησε και σε έναν συνοπτικό απολογισμό έργων και δράσεων.
Μετά τις ομιλίες και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας ακολούθησαν οι απονομές των βραβείων του 1ου Διαγωνισμού διηγήματος που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο Θρακομακεδόνων, με το 1ο βραβείο να απονέμεται στην κα Ζωή Μεταξά- Καραγιαννίδου για το διήγημα της "Μια ξεχωριστή μέρα". Το 2ο βραβείο στην κα Βανέσσα Αλεξανδρή για το διήγημα "Κατάθεση ψυχής" και το 3ο βραβείο στην κα Χριστίνα Χασάπη για το διήγημα "Η κραυγή", ενώ ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στην κα Βαρβάρα Μπακάλη για τη διάκριση του Πεζογραφήματός της σε διαγωνισμό της UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πνευματικού Κέντρου Θρακομακεδόνων παραβρέθηκαν επίσης: ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρής Συρινίδης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχαρνών κ.κ. Αφροδίτη Μηλιώρη, Αναστάσιος Χίος , Μιχάλης Βρεττός, Σπύρος Βρεττός, καθώς επίσης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας Θρακομακεδόνων κ.κ. Παρασκευή Γκιολή και Χρήστος Χρηστάκος.






© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός