Με αμείωτους ρυθμούς η ενημέρωση για την Ανακύκλωση Γυαλιού

Οι ενημερώσεις και ο διαμοιρασμός έντυπου πληροφοριακού υλικού σε καταστηματάρχες και εργαζόμενους (κυρίως καταστημάτων μαζικής εστίασης) σχετικά με τα οφέλη της Ανακύκλωσης γυαλιού, καθώς και για τα σημεία των κάδων ανακύκλωσης γυαλιού (κώδωνες γυαλιού), συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς στον Δήμο Αχαρνών.
Εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών, βρέθηκαν και πάλι σε καταστήματα του Δήμου Αχαρνών, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν καταστηματάρχες και εργαζόμενους να απορρίπτουν τις γυάλινες συσκευασίες στους ειδικούς κάδους, που βρίσκονται τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία του Δήμου Αχαρνών.
Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αχαρνών κ. Θοδωρής Συρινίδης, η προσπάθεια που έχει σαν σκοπό τη την ενημέρωση των πολιτών και επαγγελματιών για τα οφέλη της διαλογής των απορριμμάτων στην "πηγή" είναι συνεχής και πέρα από περιβαλλοντικά οφέλη, έχει και οικονομικά οφέλη για τον Δήμο Αχαρνών, καθώς μειώνεται το κόστος μεταφοράς και απόθεσης αστικών απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Φυλής, ο οποίος παρουσιάζει, εδώ και χρόνια, σημάδια κορεσμού.
Στην ανάγκη συνέχισης και εντατικοποίησης των ενημερώσεων των πολιτών για την Ανακύκλωση αναφέρθηκε και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός τονίζοντας ότι το θέμα "Ανακύκλωση" είναι θέμα των πολλών, τονίζοντας ότι: "Η μαζική συμμετοχή στην υιοθέτηση διαδικασιών ανακύκλωσης είναι αυτή που μπορεί να επιφέρει το θεμιτό αποτέλεσμα."



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός