Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος

Ο Δήμος Αχαρνών έχοντας σαν στόχο να διευρύνει τις προσπάθειες στήριξης και αλληλεγγύης των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων πληθυσμού του Δήμου Αχαρνών, συμμετέχει στο διαδυκτιακό σύστημα άμεσης προσφοράς και αλληλεγγύης Yourmarket.gr.
Το Yourmarket.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, που δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες να γίνουν δωρητές σε Κοινωνικές Δομές της πόλης τους και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας ένα ή περισσότερα από τα έτοιμα διαμορφωμένα πακέτα τροφίμων, μέσω του Ηλεκτρονικού τους Υπολογιστή ή του κινητού τους.
Όπως ανάφερε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου, περιγράφοντας τη συνεργασία με το διαδυκτιακό σύστημα άμεσης προσφοράς και αλληλεγγύης: "Μέσω της ιστοσελίδας www.yourmarket.gr, οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν ένα από τα έτοιμα διαθέσιμα πακέτα τροφίμων προς δωρεά - ανάλογα των δικών τους οικονομικών δυνατοτήτων, και στη συνέχεια να επιλέξουν ώστε το πακέτο αυτό να προσφερθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αχαρνών".
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός χαιρετίζοντας τη συνεργασία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αχαρνών με το διαδυκτιακό σύστημα προσφοράς και αλληλεγγύης Yourmarket.gr δήλωσε:
"Πέρα από τις συμπράξεις μας με φορείς και την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την καταπολέμηση της φτώχειας, είναι εξαιρετικά σημαντική η δυνατότητα που δίνεται σε όλους τους πολίτες να προσφέρουν και να φανούν αλληλέγγυοι σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μέσω της συνεργασίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αχαρνών με τον διαδικτυακό σύστημα προσφοράς και αλληλεγγύης Yourmarket.gr.
Με αυτό τον τρόπο ενεργοποιείται, η δυναμική και η επίδραση της κοινωνικής προσφοράς των πολλών για τους λίγους, καθιστώντας τους πολίτες, όχι παρατηρητές του προβλήματος αλλά μέρος της λύσης
."


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους υπαλλήλους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αχαρνών (Αχαρνέων Ιππέων & Μεγάλου Βασιλείου, ΤΚ: 136 72, Αχαρνές), στο τηλέφωνο: 210 2463 543 (Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 8:00 έως 14:00).
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός