Χρήστος Γκίκας: Μαζί με Κασσαβό και όσους μπορούν να πάνε μπροστά αυτόν τον τόπο

Έχοντας πολυετή εμπειρία ως Δημοτικός Σύμβουλος και παραμένοντας πάντα ένας ενεργός πολίτης, που νοιάζεται για το καλό και τη πρόοδο του τόπου απ΄ όπου κατάγομαι και διαμένω, έχω τη δυνατότητα και το αισθητήριο να διακρίνω, αυτούς που απλά διακατέχονται από το σύνδρομο της καρέκλας, από αυτούς που, με συνέπεια, αξιοπιστία και ειλικρινή αγάπη για τον τόπο, προσπαθούν καθημερινά να λύσουν τα προβλήματα της πόλης αγωνιώντας για την πρόοδο των πολιτών.
Η δημοτική αρχή με Δήμαρχο τον Γιάννη Κασσαβό καταγράφει μια αξιόλογη συνέπεια σε όσα έχει υποσχεθεί και σε όσα έχει κάνει, κάνοντας σταθερά βήματα προς τα μπρος και δίνοντας λύσεις σε πολλά προβλήματα που κληρονόμησε.
Ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός και η δημοτική αρχή προχωρούν στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών, που έχουμε στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια και αξίζει να αναφέρω ότι αυτή στη στιγμή στον Δήμο Αχαρνών:
● Έχουν ολοκληρωθεί ή εκτελούνται τα έργα: 
1. Συντήρηση ή ανακατασκευή τμημάτων κύριων οδικών αξόνων του Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμός 400.000 €
2. Επισκευή και Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Κτιρίων και Προαύλιων Χώρων Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμός 1.300.000 €
3. Συντήρηση και κατασκευή οδών σε διάφορες περιοχές του Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμός 1.100.000 €
4. Κατασκευή αγωγών αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή της Λυκότρυπας προϋπολογισμός 1.825.000 €
● Έχουν Δημοπρατηθεί και ξεκινούν άμεσα: 1. Κατασκευή – Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμός 3.000.000 €
2. Έργα αναβάθμισης παιδικών χαρών Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμό 632.000,00€
3. Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας ευρύτερης περιοχής παλαιού οικισμού Αχαρνών και κατασκευή δεξαμενών ανάσχεσης προϋπολογισμού 619.504,52 €
● Έχουν ενταχθεί τα έργα και αναμένεται η δημοπράτηση τους 1. Αντιπλημμυρικό έργο: "Συλλεκτήρας Σ2 και Δεξαμενής Ανάσχεση Δ2 στον παλαιό οικισμό του Δήμου Αχαρνών" προϋπολογισμός 7.504.000 ευρώ
2. Μελέτη ολοκληρωμένης παρέμβασης στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αχαρνών, προϋπολογισμός 232.063,52 ευρώ.
● Έχουν κατατεθεί μελέτες και αναμένεται η ένταξη των έργων: 1. Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Αχαρνών προϋπολογισμός 3.000.000 €
Παράλληλα η διοίκηση Κασσαβού εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ ύψους 1.047.800 € για έργα που αφορούν, την τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικών χαρών, τη συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων και την προμήθεια μηχανημάτων έργου.
Μαζί με άλλα έργα που δεν αναφέρονται παραπάνω η διοίκηση Κασσαβού, είτε έχει ολοκληρώσει, είτε εκτελεί, είτε πρόκειται να εκτελέσει, είτε έχει εξασφαλίσει τις αναγκαίες χρηματοδοτήσεις, για έργα συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνά τα 20.000.000 €.
Σε αυτόν τον μεγάλο και ουσιαστικό αγώνα, για τη βελτίωση των υποδομών της πόλη μας, αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να συ-στρατευτώ με τον Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό.
Να βοηθήσω, να συμβάλλω και να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις και με όση εμπειρία διαθέτω στα κοινά, ώστε αυτός ο αγώνας να συνεχιστεί και βάλουμε στο περιθώριο τις πολιτικές της απραξίας και της απάθειας.
Μαζί με τον Γιάννη Κασσαβό και τη δημοτική παράταξη ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες με κοινό όραμα και στόχο να πάμε μπροστά αυτόν τον τόπο!
Ο Χρήστος Γκίκας διαθέτει μεγάλη Αυτoδιοικητική εμπειρία ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών. Επαγγελματικά ασχολείται με ηλεκτρομηχανολογικά έργα, έργα δημοσίου και βιομηχανιών εντός και εκτός Ελλάδος.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός