Με το Γιάννη Κασσαβό και τους Ενεργούς Πολίτες και ο Γιάννης Ντάσης

Την ένταξή του στην Κίνηση « ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Κασσαβό, ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Γιάννης Ντάσης. Καλοσωρίζοντάς τον στην παράταξη, ο Γιάννης Κασσαβός τόνισε ότι πρόκειται για μια υποψηφιότητα που απευθύνεται, σε όλο τον κόσμο των Αχαρνών, αλλά εκπροσωπεί, κυρίως, το ιστορικό Κέντρο της πόλης. « Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπροσώπηση όλων των συνοικιών και των κοινωνικών ομάδων, με σκοπό ο συνδυασμός μας να εκφράζει, ει δυνατόν, όλες τις τάσεις, απόψεις και ομάδες ατόμων της πόλης μας. Το ιστορικό Κέντρο των Αχαρνών αντιμετωπίζει κι αυτό μεγάλα προβλήματα, με βασικότερα το κυκλοφοριακό, την έλλειψη χώρων στάθμευσης και πρασίνου. Η βελτίωση των συνθηκών στο Κέντρο θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής όλων μας, αφού είμαστε υποχρεωμένοι να κυκλοφορούμε εκεί για να εξυπηρετηθούμε από τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τις Τράπεζες. Θα συμβάλει ακόμα στην τόνωση της αγοράς στηρίζοντας την απασχόληση», τόνισε ο Γιάννης Κασσαβός.
Από την πλευρά του ο Γιάννης Ντάσης ευχαρίστησε τον Γιάννη Κασσαβό και τα άλλα μέλη της παράταξης για την εγκάρδια υποδοχή και δεσμεύθηκε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για τη νίκη της παράταξης στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. «Ως νέος άνθρωπος νοιάζομαι για τον τόπο μου και θέλω να συνεισφέρω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε στους Ενεργούς Πολίτες το αναγκαίο δυναμικό και τη θέληση να δρομολογήσουμε μια νέα πορεία για την πόλη. Με χαροποιεί ιδιαίτερα ο μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην παράταξη. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, επειδή ζούμε σε μια εποχή που οι νέοι αποφεύγουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Παράλληλα διαπιστώνω ότι υπάρχουν οι μεγαλύτεροι, που με την πολύτιμη εμπειρία τους θα βοηθήσουν εμάς τους νεότερους να εγκλιματιστούμε στην Αυτοδιοίκηση. Πιστεύω ότι το κράμα εμπειρίας και νιότης είναι το μεγάλο πλεονέκτημα της παράταξής μας», τόνισε ο Γιάννης Ντάσης.


BIΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΗ

Γέννημα θρέμμα των Αχαρνών, είναι γιος του Ευάγγελου Ντάση και της Μαρίας Γκαγκαράκη. Αποφοίτησε από το Λύκειο και σπούδασε μηχανολογία. Από το 1993 ασχολήθηκε επιχειρηματικά με τη μαζική εστίαση και τα τουριστικά επαγγέλματα. Το 2001 ασχολήθηκε με την ανέγερση κατοικιών και σήμερα δραστηριοποιείται στην κτηματομεσιτική αγορά.
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός