Με το Γιάννη Κασσαβό και τους «Ενεργούς Πολίτες» και ο έμπορος Βασίλης Κούτρας

 Tην υποψηφιότητα το εμπόρου Βασίλη Κούτρα, με την παράταξη «Αχαρναί-Ενεργοί Πολίτες», ανακοίνωσε, επίσημα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Αναφερόμενος στο νέο υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο, ο Γιάννης Κασσαβός είπε ότι πρόκειται για έναν άξιο άνθρωπο, ο οποίος, ενώ μάχεται για την επιχείρησή του, βρίσκει τον χρόνο για να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και το μαζικό κίνημα. «Είναι ένας άνθρωπος που προσφέρει στην οικογένειά του και στην κοινωνία και είμαι περήφανος που με τιμά επί χρόνια με τη φιλία του», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κούτρας ευχαρίστησε το Γιάννη Κασσαβό για τα καλά του λόγια και τον διαβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένος να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί για να αλλάξει πορεία η πόλη. «Θεωρώ μεγάλη τιμή ότι είμαι ιδρυτικό μέλος της παράταξής μας. Με συνδέει φιλία δέκα χρόνων με το Γιάννη Κασσαβό. Η απόφασή μου να συμμετάσχω σ΄ αυτές τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές οφείλεται στη θέλησή μου να προσφέρω ό,τι μπορώ για την ανάπτυξη της πόλης μας την οποία τόσο πολύ αγαπάω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κούτρας.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στο Κουμάνι Ηλείας, αλλά κατοικεί στις Αχαρνές από το 1976. Επαγγελματικά ασχολείται με το εμπόριο υφασμάτων. Λατρεύει τον αθλητισμό και είναι Πρόεδρος, επί 12 χρόνια, του σωματείου ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ που καλλιεργεί, με επιτυχία, το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Είναι επίσης Πρόεδρος της Ένωσης Κουμανιωτών Ηλείας, δηλαδή του συλλόγου που έχουν ιδρύσει οι συντοπίτες του. Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Κουτσιούμπα και έχουν δύο παιδιά, τη Διονυσία που είναι νηπιαγωγός και τον Αντρέα που φοιτά στο Γυμνάσιο.

© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός