Άξια συγχαρητηρίων και κυρίως άξια υποστήριξης η δημιουργία της Τράπεζας Αίματος "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ"

Την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του, εξέφρασε ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες κ. Γιάννης Κασσαβός, προς τα μέλη της πρωτοβουλίας για την ίδρυση Τράπεζας Αίματος με την επωνυμία "Δέντρο Ζωής".

Ο Γιάννης Κασσαβός έδωσε το παρόν στην 1η Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όπου διαπίστωσε ότι, το "Δέντρο Ζωής" έχει συσταθεί και οργανωθεί σε γερές βάσεις και ότι ο δυναμισμός και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης των ιδρυτικών μελών εγγυάται την επίτευξη του στόχου της πρωτοβουλίας. Να γίνει δηλαδή μια διαρκής παρακαταθήκη αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών κυρίως των μαθητών/τριών όλων των δημοσίων σχολικών μονάδων του Δήμου Αχαρνών, καθώς και όλων των γονέων μελών - εφόσον αυτό είναι δυνατό.

Η παράταξη ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες καλεί όλους τους δημότες των Αχαρνών - γονείς και μη – ώστε να συνδράμουν την πρωτοβουλία, να γίνουν μέλη στην Τράπεζα Αίματος και να συμμετάσχουν ενεργά στις αιμοδοσίες που θα πραγματοποιηθούν.

Με την ευκαιρία της ίδρυσης της Τράπεζα Αίματος "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" ο επικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Η –απευκταία - ανάγκη για αίμα όποτε υπάρχει κάποιο συμβάν, δημιουργεί άγχος και αγωνιώδεις εκκλήσεις για να καλυφθεί η ανάγκη. Η πρωτοβουλία της ίδρυσης Τράπεζα Αίματος με την επωνυμία "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" έρχεται να μετριάσει ή και να εξαλείψει αυτή την αγωνία, όταν η ανάγκη αφορά μαθητές που φοιτούν στα σχολεία της πόλης μας. Αναμφισβήτητα, το "ΔΕΝΤΡΟ ΖΩΗΣ" είναι άξιο συγχαρητηρίων αλλά κυρίως χρειάζεται την υποστήριξη από όλους μας".
© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός