Στους ΑΧΑΡΝΗΣ έχουν παίξει και τα παιδιά μου, είπε ο Κασσαβός

Στους δεσμούς που τον συνδέουν με την ομάδα μπάσκετ ΑΧΑΡΝΗΣ ΛΦΜ, αναφέρθηκε, μιλώντας στην εκδήλωση για την ετήσια κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 9 Μαρτίου, ο Γιάννης Κασσαβός.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης «ΑχαρΝΑΙ-Ενεργοί Πολίτες», που ως Πρόεδρος του ΔΣ έχει συμβάλει, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή του ξύλινου δαπέδου (παρκέ) του γηπέδου, υπενθύμισε ότι στην ομάδα έχουν παίξει μπάσκετ και τα παιδιά του.


«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που είμαι σήμερα κοντά σας. Η «ΑΧΑΡΝΗΣ Λ.Φ.Μ» είναι η ομάδα με την οποία έχω ασχοληθεί πάρα πολλά χρόνια. Σας συγχαίρω διότι κάνετε πολύ καλή δουλειά. Το έργο σας είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Αναναθμίζετε την πόλη μας. Γι’ αυτό ήμουν και θα εξακολουθήσω να είμαι στο πλευρό σας, από όποια θέση κι με επιλέξει ο Λαός των Αχαρνών. Το έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Και θα το κάνω για έναν επιπλέον λόγο. Γιατί εδώ οι πιο μεγάλοι αθλητές, το προπονητικό team, αλλά και η Διοίκηση, δεν βάζουν μόνο τρίποντα. Σφυρηλατούν και χαρακτήρες. Κι αυτό αφορά στους μικρούς αθλητές που είναι οι πολίτες του αύριο. Τα παιδιά αυτά βρίσκονται σε πολύ καλά χέρια. Αφιερώνω λοιπόν το κομμάτι της πίτας που μου αναλογεί στη μεγάλη οικογένεια της Αχαρνής Λ.Φ.Μ», τόνισε χαρακτηριστικά.



© Copyright 2019. Theme by www.kassavos.gr - Published By Γιάννης Κασσαβός